Utbildningsvecka

Mölndal vecka 33

På måndagen hoppade jag på ett MTR Express ner till Göteborg med mina nya kollegor på Ergoff.
Resan tog ca tre och en halv timma. Vi skulle utbildas till "Ergonomispecialister" och team builda lite. Vi åkte direkt från centralstationen i Göteborg till Ergoffs kontor och showroom där utbildningen skulle hållas. Vi var allt som allt sju personer som skulle utbildas denna vecka från olika delar av landet.

Det dröjde inte länge förrän hjärnan började kännas som pölsa och så förblev det resten av veckan. 😂 Mycket information och långa dagar.

Det var väldigt skönt att komma till hotellet vid sjutiden på måndagkvällen. Ergoff hade fixat rum åt oss på det nybyggda Best Western Plus Åby Hotel precis vid Åbytravet. Väldigt fräscht och trevligt hotel. Vi orkade inte ta oss iväg någonstans för att äta middag utan åt i hotelrestaurangen. Hamburgare och pommes. Väldigt gott men bröd och pommes? Inte optimalt men jag var sååå trött och orkade inte bry mig. Tyvärr skulle det bli lite för mycket skräpmat denna vecka men jag har inga problem att komma tillbaka på rätt väg ganska snabbt igen.

Veckan bestod av mycket pluggande och på kvällarna gjorde vi olika aktiviteter så som: westernridning, gemensamma middagar, boule och gymträning(de hade ett superfräscht Friskis & Svettis i anslutning till hotellet.)

En otroligt händelserik, lärorik, rolig och utmattande vecka. Nu är det bara att begagna sig av allt det vi lärt oss imorgon då jag börjar jobba på riktigt. Mycket spännande.

På återhörande(på svenska fortsättningsvis)

"If you cannot do great things, 
do small things in a great way."
- Napoleon Hill

May the Fors be with You!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Renassaince Periodization

 Well folks! I've turned a new leaf. I am now an omnivore and a body builder. Today I started the first week of a Mesocycle(a period of ...

Popular Posts